Om oss

Vi er selv norske treningsentusiaster som er lei de treningsmulighetene man har hjemme, spesielt i denne tiden. Det er enten snakk om å jogge, ta noen armhevinger eller knebøy uten spesielt motstand. Det er klart flere muligheter for å bruke kreativitet, men for oss ble hjemmetreningen med vannflasker og vanlig treningsstrikker litt for dårlig. 

De andre valgene man har på markede er dyre store treningsapparater til flere tusen kroner. Og samtidig må man ha utrolig mange forskjellige deler for å kunne trene spesielt styrke i hele kroppen. 

Våre treningsstrikker er kompakte og bærbare hjemmetrenings utstyr som man lett får satt opp og brukt, når som helst og hvor som helst. I motsetning til alle andre treningsstrikker i markedet har våre treningsstrikker både håndtak og ankelstropper. Det som derimot skiller de mest fra andre strikker er dørankeret og muligheten til å legge til eller ta av vektmotstand. Settet består av 5 strikker som har forskjellig motstand og man kan lett legge på eller ta av motstand. 

Ved bruk av dør ankeret blir kan man gjøre sin dør om til et treningsapparat og man kan blant annet trene rygg, bryst, armer og bein. Settet følger med en helt egen treningsguide som viser noen av de 150 øvelsene man kan gjøre. 

Vi er sikre på at vårt treningsutstyr kan hjelpe dere med å oppnå bedre kvalitet på treningsøkter hjemme.